Masini vechi de evitat

Faimosul filosof Yogi Berra a spus odata despre un restaurant “Nimeni nu mai merge acolo. E prea aglomerat.”. Cam asa si cu masinile mai vechi, insa destul de populare. Doar pentru ca sunt foarte cunoscute si cumparate, asta nu inseamna ca sunt si bune.

Top 3 masini de evitat

Ford Fusion. De ce apare Ford Fusion in lista? Datorita generatiilor trecute. Ford Fusion din 2013 este absolut uimitor. Insa cel din 2005 si actualizat in 2010 era incredibil de urat. Nu l-ai dori nici ca masina de inchiriat. Pe langa asta, toate functiile lui aveau incredibil de multe butoane, ceea ce il faceau greu de folosit chiar si pentru o persoana deja obisnuita.

Chevrolet Colorado Pickup. Actuala generatie a acestui Chevy Colorado este pur si simplu neinspirat. Este greu de condus, incomod si cu un design interior foarte urat. Desi a fost numit Truck-ul anuului de catre Motor Trend, tot nu are nimic special.

Jeep Wrangler. Desi probabil toti fanii Jeep Wrangler vor sari in sus, generatia anterioara a acestei masini chiar nu a fost prea reusita. Era al naibii de incomod pentru a fi condus pe un drum mai lung de 20 de km, daca aveai peste varsta de 25 de ani. Daca nu va place natura, daca sunteti prea preocupat de lux sau daca aveti nevoie de un vehicul de pasageri, cu siguranta nu va va placea un Jeep Wrangler.

Insa indiferent de masina aleasa, la www.anvelopearagrup.ro gasiti anvelope noi si anvelope ieftine pentru orice tip de masina aveti in garaj. Nu facem discriminari.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.