De unde sa cumparam anvelope si jante la preturi bune ?

Importator de anvelope și jante second hand din Austria, Germania, Belgia și Elveția, compania noastră deține un stoc permanent de cauciucuri cu 2 ani garanție la cele mai bune prețuri.

Jante aliaj

Pentru a vizualiza produsele noastre de calitate, puteți accesa următorul link: anvelopaieftina.ro

Comercializăm toate categoriile de produse și servicii de acest gen (inclusiv vulcanizare mobilă), de la anvelope din gama buget (Riken, Matador, Kormoran, Tigar, Turque, Saylun, Kenda etc.), anvelope medii (Firestone, Fulda, toyo, Barum etc.), anvelope premium (Goodyear, Michelin, Dunlop, Nokian etc.) la jante aliaj și jante oțel noi sau second hand, valve cromate, metalice și alte accesorii.

Jantele disponibile pe stoc sunt dintre cele mai uzuale (pentru modele ca Logan, Matiz, Spark etc.), dar la cerere se poate face comandă pentru toate tipurile de autoturisme, inclusiv de alte produse necesare în funcție de cererea clienților.

Pe stoc se află și produse noi, nu numai second hand.

Prețurile variază în funcție de faptul dacă sunt noi sau second hand. Astfel, de exemplu, pentru anvelopele second hand prețul variază între 30 de lei și 350 de lei, în funcție de model.

Pentru jantele din oțel sau tablă de la 30 de lei la 80 de lei bucata; pentru cele din aliaj începând cu 80 de lei, iar pentru cele noi de la 75 de lei (din oțel la 180 de lei (aliaj).

Valvele variază de la 5 lei bucata la 20 de lei.

Există, de asemenea, și un hotel pentru depozitarea anvelopelor, la un tarif de foarte bun.

Alte servicii includ manopera schimbării anvelopelor din iarnă în vară sau viceversa la un preț de numai 60 de lei per set (4 bucăți).

Nu ezitati sa accesati site-ul si sa faceti cumparaturile de care masina dumneavoastra are nevoie .

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.