Ura, draguta mea, taranul e pe camp

A trecut destul de mult timp de cand a fost scris cantecul pentru copii “Taranul e pe camp” iar lucrurile nu mai stau exact ca in melodie, ca el sa fie pe camp impreuna cu totata familia sau chiar si cu animalele dupa el. Precum toti, de altfel, el s-a modernizat si si-a creat o intreaga echipa, utilata modern pentru a-l ajuta in muncile agricole.

Fiind un expert in acest domeniu si cunoscand toate avantajele posibile, el stie ca cele mai bune cauciucuri agricole second hand sau anvelope agricole second hand si le poate procura numai de pe site-ul samtires.ro. In plus, comandandu-le de aici, ele ii sunt livrate acasa prin firme de curierat rapid, timp in care poate face altceva. El stie ca treaba pe camp nu se termina niciodata si  nu-si permite sa piarda nicio secunda pe drumuri, cumparand lucruri pe care le-ar gasi, la o foarte buna calitate, sa-i vina la usa. Aici s-ar putea aplica acea reluga a lenesilor “sa vina muntele la Mohamed, nu sa se duca Mohamed la munte”.

Ultima strofa ramane inca valabila si acum :”Taranul sa-si aleaga/ Taranul sa-si aleaga/ Ura, draguta mea,/ Taranul sa-si aleaga.” deoarece tot efortul pe care il are el de depus in aceasta actiune este sa isi aleaga ceea ce are nevoie. Iar daca nu gaseste acele lucruri disponibile pe site, poate rezolva lucrurile facand o comanda.

Nu ma credeti? Sunteti liberi sa apelati si voi la aceasta practica savarsita de un expret in domeniu. Fiecare excelam intr-un anumit lucru, dar nu putem oferi sfaturi despre altceva decat daca nu este domeniul nostru. Convingeti-va singuri!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.