Ce sa nu faceti niciodata cu o masina inchiriata?

Inchirierea unei masini este o parte atat de comuna experientei de calatorie a fiecarui sofer si cu toate acestea, multi inca se feresc sa inchirieze masini. Exista o multime de intrebari pe care aspirantii si le pun, iar acestea sunt legate de asigurari suplimentare, plata daunelor false, nereguli mecanice si multe altele. Desi in contract exista multe obligatii ale partilor, exista, totusi, cateva lucruri pe care ar trebui sa le evitati!

Vi se va transmite si veti gasi si in contract, faptul ca ar trebui sa returnati masina cu rezervorul plin de carburant, in caz contrar veti plati suplimentar. Respectati intotdeauna acest lucru, iar in cazul in care sunteti in criza de timp si nu mai apucati sa treceti pe la benzinarie, asumati-va intreaga suma ceruta, care va fi, de cele mai multe ori, mai mare decat daca ati alimenta singur.

Niciodata nu plecati la drum fara sa verificati in detaliu interiorul si exteriorul masinii. Faceti acest lucru impreuna cu un angajat al companiei, iar in lipsa acestuia faceti fotografii pentru a avea dovezi cu privire la anumite nereguli.

Nu plecati din tara cu o masina inchiriata fara sa anuntati! Chiar si asa, un telefon la compania de inchirieri nu poate rezolva prea multe. Trecerea granitelor tarii cu o masina care nu va apartine presupune un alt set de proceduri in ceea ce priveste actele si contractul, asa ca ideal ar fi sa anuntati de la inceput ce ganduri aveti, pentru a evita penalitatile.

Este foarte important sa folositi masina inchiriata doar in scopul deplasarii dintr-o locatie in alta. Nu o folositi pentru a transporta animale in lipsa custilor sau centurilor speciale si mai mult decat atat, nu folositi o masina inchiriata pentru a invata sa conduceti. Este foarte important ca in momentul inchirierii sa stapaniti cunostinte teoretice si practice in ceea ce priveste sofatul. Orice nerespectare a regulilor din contract poate atrage dupa sine plata unor taxe suplimentare pe care nimeni nu si le doreste.

Masini de inchiriat in Bucuresti | hbcrentauto.ro

Pentru a inchiria o masina buna este neaparat necesar sa contactati echipa HBC Rent Auto care ofera masini de inchiriat in Bucuresti. In cazul in care aveti nevoie de servicii de rent a car in aeroport Otopeni, tot HBC Rent Auto va poate satisface aceasta nevoie, intrucat compania si-a extins serviciile si in aeroport. Daca accesati hbcrentauto.ro veti putea vizualiza flota auto si alte detalii despre companie!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.