Pregatirea masinii pentru vanzare

Inainte de a-si revinde masina, soferii se ocupa de o curatare completa a acesteia si dau importanta chiar si celor mai mici detalii pentru a atrage cat mai multi cumparatori. Acest proces implica spalarea completa a masinii. Intr-adevar, o masina cu o caroserie lucioasa si un tablou de bord impecabil inspira mai multa incredere decat un vehicul slab intretinut. Interior, exterior, scaune, covoare, tapiterii, niciun colt al masinii nu trebuie uitat.

Daca vopseaua este usor deteriorata in unele zone, este posibila eliminarea imperfectiunilor minore prin aplicarea unui retus. Nu trebuie decat codul de culoare al caroseriei pentru un rezultat perfect. Evident, deteriorarea majora a vopselei trebuie corectata corespunzator printr-o vopsire profesionala.

Nu doar aspectul exterior, vazut de ochi, este important, ci mai ales siguranta unei functionari optime.

In acest sens, pentru a vinde masina rapid, este recomandata efectuarea reparatiilor minore necesare. Inlocuirea unui bec sau a unui stergator sunt lucruri marunte, dar care pot face o diferenta. Aceste mici imbunatatiri va vor permite sa vindeti masina destul de repede. In caz contrar, cumparatorul poate folosi defectele vehiculului pentru a scadea din pretul pe care-l cereti.

Motorul trebuie sa fie impecabil, fara urme de ulei sau exces de parf, atunci cand potentialul cumparator deschide capota. Dupa parcurgerea a sute de kilometri in timp scurt, este necesara verificarea tuturor rezervelor de lichid. Este foarte importanta si verificarea nivelului lichidelor necesare unei bune functionari (ulei, lichid de racire, lichid de frana, lichid pentru spalarea parbrizului) si reumpleti recipientele daca este necesar. Totodata, presiunea rotilor are o importanta deosebita, deci ar trebui umflate corespunzator pentru a proteja cauciucurile de o uzura timpurie. Daca ati bifat toate aspectele de mai sus ca fiind facute, atunci masina dumneavoastra este gata sa fie vanduta.

De asemenea, este important sa adunati toate facturile legate de reparatiile efectuate masinii. acestea sunt adesea solicitate de cumparatori pentru a se asigura ca vehiculul a fost corect intretinut.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.