Rent a car, cel mai nou serviciu de pe piata romaneasca

Firmele de inchirieri auto au inceput sa castige tot mai mult teren pe piata din Romania. Clientii sunt extrem de multumiti de serviciile oferite si apeleaza de fiecare data cu incredere la acestea. Masinile puse la dispozitia lor sunt dotate si echipate corespunzator, astfel ca sofatul devine o adevarata placere.

WLC Rent este o firma de inchirieri auto Bucuresti care intr-un timp foarte scurt de existenta a reusit sa se impuna pe piata si sa devina un competitor de temut. Serviciile puse la dispozitia clientilor sunt dintre cele mai diverse, de la transfer spre si de la aeroport, pana la tururi ale tarii sau  masini inchiriate pentru o perioada mai lunga de timp, in sistem leasing.

Inchirieri auto in Bucuresti si Otopeni (Aeroport)

Potrivit inchirieri-masini.ro exista in permanenta oferte care vin in intampinarea potentialilor clienti. De asemenea, rezervarea din timp a unei masini, scade semnificativ costurile finale ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru cei care vor sa beneficieze de servicii de calitate la cele mai bune preturi.

Sunt foarte multi oameni de afaceri straini care decid sa vina in Romania pentru anumite meetinguri sau pentru testarea terenului in vederea deschiderii unor noi businessuri. Atunci cand ajung pe taram romanesc, acestia prefera sericiul rent a car Otopeni care le ofera independenta si posibilitatea de a se deplasa oriunde in tara.

O masina a firmei se va afla la aeroport pentru facilitarea transferului, iar din acel moment, masina ii apartine clientului pana la data stabilita conform contractului. Pe baza cartii de identitate sau a pasaportului se incheie acordul intre parti si trebuie achitat un avans care se retine doar in cazul producerii unor daune automobilului.

Costurile inchirierii sunt mult mai mici decat cele ale firmelor de taxi care, de multe ori, ajung sa profite de naivitatea cetatenii straini care nu cunosc foarte bine imprejurimile. Se recomanda apelarea la firme specializate care pun la dispozitia clientilor soferi profesionisti care vor face din parcurgerea drumului o calatorie de neuitat.

In plus, se poate realiza la cerere si turul obiectivelor turistice pentru cetatenii care vor sa cunoasca putin din istoria si cultura tarii in care au ajuns.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.