Sfaturi pentru a alege cea mai buna companie de tractare

Nimeni nu intentioneaza sa ramana in pana pe marginea drumului. La urma urmei, cine ar vrea sa i se desumfle o roata, sa ramana fara combustibil sau sa i se rupa vreo articulatie rupta? Nu, nimeni nu este nerabdator sa cheme o masina pentru tractare. Deci, cum alegem cea mai buna companie de tractare? In primul rand, depinde de ce aveti nevoie.

De ce doriti un vehicul remorcat?

Blocajul din cauza unei defectiuni, pe marginea drumului, este doar unul din motivele pentru care sa sunati la o companie de remorcare. Insa, exista o gramada de alte situatii. De exemplu: pierderea de ulei, blocarea motorului, descarcarea bateriei, pana de cauciuc, remorcare cu platform , recuperarea masinii din locul unde se afla, etc. Exista companii de tractare care sunt specializate pe anumite zone de aceea este important sa alegeti compania potrivita fata de locul in care va aflati. Acestia vor avea echipamentul si experienta necesara pentru a va ajuta in functie de nevoile specifice.

De exemplu, este ora 2 dimineata si nu mai aveti combustibil. Veti avea nevoie de un serviciu de asistenta rutiera de 24/7. Daca conduceti o remorca semi-tractor, veti avea nevoie de o companie care sa deplaseze echipamente grele. Sau, cineva a parcat in mod ilegal masina sau si-a abandonat masina in parcarea restaurantului. Trebuie sa sunati la un serviciu de ridicari masini.

Cum puteti sti cine este specializat si in ce domenii? Puteti consulta site-ul web al companiei si consultati pagina Despre sau Servicii pentru detalii. De asemenea, puteti apela si vorbi cu dispecerul si va vor spune daca sunt pregatiti sa va ajute.

In functie de situatie, masina poate fie remorcata pe o distanta scurta sau lunga. Sau poate doriti ca masina sa ajunga acasa. Anumiti operatori practica taxe mai mici pe distante scurte, percepand adesea un pret mai mare pe distante lungi pentru a compensa diferenta. Informati-va din timp pentru a afla taxele de tractare si pretul per kilometru. De asemenea, intrebati daca exista taxe ascunse sau suplimentare.

Ce altceva ar putea avea un impact asupra costului? Este posibil sa existe costuri suplimentare de tractare pe timp de noapte, in zile de sarbatoare si in week-end. Daca sunteti blocat intr-un sant, in afara drumului, sau poate undeva in munti, atunci fiti pregatit sa platiti un pic mai mult, deoarece toate acestea necesita multa munca si, de asemnea, mai mult timp.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.