Cele mai comune defectiuni care apar la motorul masinii

Interventia specialistilor in tractari auto non stop este necesara de cele mai multe ori atunci cand motorul masinii este afectat intr-un fel sau altul. Din nefericire, pot aparea diferite defectuni la motor, unele mai serioase, altele mai putin serioase, insa pana cand mecanicul nu va spune ce problema are masina, nici conducatorii auto, nici reprezentantii AloTractari.ro nu vor sti care este cauza defectiunilor.

Tractari auto non stop – servicii care rezolva chiar si cele mai delicate probleme la motorul masinii

Chiar daca nu toti conducatorii auto pot sa dea un diagnostic clar asupra problemelor pe care le intampina la masina lor, un rezultat sigur il vor avea din partea specialistilor din service, in urma transportarii corespunzatoare a masinii de o firma de tractari auto cum este, de exemplu, Alo Tractari.

Asadar, printre cele mai comune probleme care apar la functionarea motorului sunt:

  • Imposibilitatea de a porni

Atunci cand motorul nu mai porneste, aceasta problema provine de cele mai multe ori de la baterie. In acest caz, conducatorii auto pot apela la serviciile de asistenta rutiera si pot ruga specialistii sa ii ajute. Una dintre cele mai intalnite cauze pentru care motorul refuza sa porneasca se datoreaza unei baterii descarcate, problemelor care apar la cablurile acesteia sau problemelor la pompa de carburant, filtre sau scanteia ce ar trebui sa porneasca motorul.

  • Supraincalzirea motorului

In cazul in care conducatorii auto nu au mai verificat de mult timp lichidul de racire, este posibil ca acesta sa fie insuficient si sa genereze supraincalzirea. Este importanta verificarea radiatorului, termostatului, scurgerilor la lichidul de racire sau garniturile defecte.

Tractari auto non stop | Asistenta rutiera | AloTractari.ro

tractari auto non stop

  • Fumul care iese din masina

Masina care scoate fum nu da vesti bune conducatorilor auto, din pacate, iar necesitatea de a ajunge la un mecanic este imperios necesara, inainte de a ajunge la probleme mai grave care sa ii puna in pericol.

  • Blocarea motorului

Nu in ultimul rand, daca motorul pare sa se blocheze in timpul condusului, este semn clar ca exista probleme la motor, care se pot datora filtrelor defecte, bujiilor defecte sau carburantului.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.