Pregatirea masinii pentru iarna

Vremea rece si capricioasa se apropie de aceea este important sa va asigurati ca masina dumneavoastra este pregatita pentru iarna. Ploaia, gheata si zapada scot in calea soferilor o varietate de provocari, iar pregatirea masinii pentru a putea trece invingator prin ele este necesara. Inainte de a face fata provocarilor pe sosea, exista cateva lucruri pe care le puteti face pentru a va asigura ca masina este pregatita pentru iarna.

Pentru a va pregati masina pentru orice problema ce ar putea aparea pe timpul iernii, pastrati o cutie ce contine cateva consumabile care va vor fi de ajutor. Aceasta ar putea contine o lanterna, o patura, manusi, haine calduroase sau o racleta suplimentara. De asemenea, pentru a evita inghetarea motorului sau a lichidului de parbriz, veti avea nevoie de solutie cu antigel. Odata cu lichidul, verificati si integritatea stergatoarelor. Temperaturile scazute ar putea sa contribuie la degradarea lor, de aceea puteti achizitiona un nou set de stergatoare pe care sa-l pastrati in portbagaj pentru situatiile neprevazute.

Anvelopele bune va pot scapa de multe probleme pe drum. Asigurati-va ca sunt potrivite sezonului si sunt umflate la presiunea potrivita. Pentru o preventie eficienta, puteti avea in portbagaj si un set de lanturi pe care sa le montati la nevoie, in zonele cu drum acoperit de zapada si gheata.

Nu va porniti la drum daca nu ati salvat in memoria telefonului macar un contact al unei firme de tractari auto. Se pot intampla multe lucruri neprevazute, mai ales in conditii meteo nefavorabile, de aceea este bine sa fiti pregatit din toate punctele de vedere. Daca masina se va defecta, apelati la numarul salvat, asezati triunghiurile reflectorizante in fata si in spatele masinii, folositi cu incredere paturile si hainele groase din portbagaj si asteptati pana o echipa de interventie va ajunge in locul in care va aflati.

Tractari.ro – servicii de tractari auto

O echipa care v-ar putea ajuta in acest sens este cea de la Tractari.ro, companie ce ofera servicii de tractari auto in Bucuresti. In maxim 30 de minute veti primi ajutor specializat. Detalii importante legate de serviciile oferite puteti gasi pe tractări.ro. E linistitor sa sti ca poti conta pe servicii profesionale atunci cand te confrunti cu o problema!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.