Cele mai bune masini de inchiriat

rent a car AeroportOtopeni

Inchirieri auto Bucuresti

Fie nu vrei sa uzezi masina familiei, fie zbori intr-un loc in care ai nevoie de un mijloc de transport la indemana imediat cum ajungi, inchirierea unei masini este o necesitate pentru multe persoane.
Comfortul este una dintre principalele calitati cautate la o masina inchiriata. Daca tot nu esti cu masina ta sau nu vrei sa mergi cu mijloacele de transport in comun, macar sa ai un autovehicul in care sa te simti bine.
Toyota Corolla este una dintre cele mai vandute masini, datorita fiabilitatii sale, comfortului si pretului mai mult decat decent. Aceasta are un consum foarte mic si se comporta bine in aglomeratiile oraselor. Poate fi si o masina de familie, fiind spatioasa. O puteti lua cu incredere indiferent de motivul pentru care sunteti in alt oras.
Volkswagen Jetta este o alta masina destul de cautata, avand un consum mic si fiind incapatoare. Este o masina intuitiva si usor de manevrat, iar preturile de inchiriere sunt accesibile.
Ford Focus a fost una dintre cele mai vandute masini in ultimii ani si este, de asemenea una din principalele alegeri cand vine vorba de inchiriat. Este suficient de mica incat sa se descurce bine in aglomeratiile oraselor, iar consumul este rezonabil. Poate fi folosita si ca masina de familie, dar si ca masina de business.
Dodge Caravan este o masina mare si este folosita ori de catre cei care merg intr-o vacanta la munte, ori de catre cineva care vrea sa se impuna. Aceasta are un consum destul de mare, iar pretul este putin mai piperat, insa isi face treaba.
Pentru inchirieri auto Bucuresti va asteptam la http://inchirieri-masini.ro , rent a car Aeroport Otopeni.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.