Este pregatita masina dumneavoastra de vacanta?

 tractare auto

 

Inainte de a va impacheta bagajele pentru vacanta de iarna, nu uitati sa va asigurati ca masina dumneavoastra este pregatita pentru calatorie. Facand o inspectie amanuntita a vehicului, aveti garantia ca veti evita posibile stricaciuni la drum si veti face calatoria in deplina siguranta, fara a avea nevoie de tractare masina.

 

Tractare masina

Este usor sa va amintiti de bagajele ce trebuie facute pentru o vacanta, insa cum ramane cu masina care practic trebuie sa va duca la destinatia dorita? Daca faceti o preinspectie, puteti macar pleca linistit la drum, stiind ca ati facut tot ce va statea un putinta pentru o calatorie fara griji.

Specialistii recomanda ca inainte de a pleca de acasa sa verificati urmatoarele lucruri: cauciucurile si presiunea lor, franele si gradul de uzura (in cazul in care acestea sunt destul de uzate, iar drumul este foarte lung, cel mai bine ar fi sa le schimbati), filtrele de aer, stergatoarele, luminile din exterior si interior, nivelul lichidelor (ulei, lichid de parbriz, antigel).

O inspectie efectuata inaintea plecarii va da si avantajul de a va repara orice problema la dumneavoastra acasa, la un service in care aveti incredere si la care mergeti de obicei. Daca se intampla ceva cat sunteti pe drum, veti fi nevoiti sa opriti la cel mai apropiat si la indemana service, iar tehnicienii de acolo nu vor fi familiarizati cu masina dumneavoastra. Probabil vor rezolva problema pe termen scurt, dar cand ajungeti inapoi acasa va trebuie sa reveniti la mecanicul de incredere. Astfel, costurile vor fi duble.

De asemenea, nu uitati sa va salvati in memoria telefonului cateva numere care va pot fi de folos, precum cel al unei firme de tractare auto. Cei de la www.alotractari.ro au program non stop si tarife minime pentru Bucuresti.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.