Cum scapam de cozile de la biroul de Inmatriculari Auto

Odata cu relaxarea masurilor fiscale de catre noul Guvern al Romaniei, foarte multi dintre soferii care si-au cumparat din strainatate unul sau mai multe autoturisme s-au grabit sa le inregistreze si sa le inmatriculeze la sediile Birourilor Rutiere din intreaga tara, fara a mai plati taxa de prima inmatriculare sau timbrul de mediu. In cazul soferilor din capitala, cei mai multi dintre acestia au apelat la serviciile firmei de inmatriculari auto in Bucuresti a carui site de prezentare este www.carconcierge.ro.

Societatea comerciala ofera soferilor o serie de avantaje dar si servicii de inmatriculare auto in Bucuresti, taxele sau comisioanele percepute fiind foarte mici. Totusi, v-ati intrebat vreodata de ce sa apelati la o astfel de firma specializata in inmatricularea autoturismelor? Ei bine, aflati ca avantajele sunt nenumarate iar in continuare va vom mentiona cateva dintre acestea. In primul rand o persoana care alege sa apeleze la serviciile unei astfel de societati va scap in primul rand de statul la cozile interminabile de la ghiseele birourilor Serviciului de Inmatriculari Autoturisme. Dupa cum stiti timpul inseamna bani. Cu timpul economisit va puteti continua linistit activitatile zilnice ori va puteti petrece mai mult timp cu familia.

 De asemenea , daca dumneavoastra alegeti sa va inmatriculati singur autovehiculul s-ar putea sa va coste mult mai mult fata de comisionul oferit firmei de inmatriculari. Respectivele costuri sunt legate de combustibilul consumat, ori banii de taxi sau biletele platite la mijloacele de transport in comun (autobuz, tramvai, troleibuz, metrou) si nu de putine ori veti fi nevoit sa va deplasati intre diferite institutii publice de care depindeti pentru a va elibera diferite acte si documente. Nu in ultimul rand, atitudinea cu care va vor rasplati bugetarii de la ghise va va face sa va para rau ca nu ati ales solutia unei firme de inmatriculari.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.