Cele mai asteptate modele de masini din 2019

Ai in plan ca in 2019 sa iti schimbi masina, dar nu stii inspre ce model sa te indrepti? Pana te hotarasti, poti verifica lista cu cele mai asteptate modele de masini ale anului 2019.

Hyundai Veloster N. Familia modelelor de Hyndai Veloster este deja cunoscuta. Dar modelul N este o noutate. Este vorba de fapt, despre un model al unei masini cu un design de exceptie. Cu o platforma pe care o imparte cu Elantra GT, cu suspensii sport si cu un motor de 275 de cai, este un model care va atrage cu siguranta foarte multe persoane.

Chevrolet Corvette 2020. Oare de ce toata lumea abia asteapta sa vada acest nou model de masina? Pentru ca ni se promite, prin intermediul motorului central si al designului mult mai inspirat, un model de exceptie. Pozele care sunt deja pe Internet o prezinta deja drept o super masina, foarte aproape de cele mai frumoase masini italienesti din lume. in plus, are un V8 de 5,5 litri de peste 500 de cai. Suna bine, nu?

Toyota Supra. Probabil ca este cel mai asteptat model de masina sport. Fabricata in colaborare cu BMW, se stie deja ca va fi dotata cu un motor de 6 cilindri, de 3,0 litri a carui putere inca mai ramane de stabilit.

Kia Soul, 2020. Un alt model de masina care nu ne rezerva prea multe surprize deoarece a fost deja prezentat la Los Angeles. Noul model va marca cu siguranta istoria in ceea ce prievste designul. Are un stil unic, fiind o masina 100% electrica, cu 201 cai si cu o noua de 64 kwh care ii poate prelungi in mod considerabil durata de viata.

Honda Passport. Este masina care a surprins pe toata lumea. O utilitara de marime rezonabila, dotata cu un V6 foarte puternic si cu capacitati exceptionale.

Ford Bronco. Prezentat drept un model pentru 2020, Frod Bronco va folosi aceeasi platforma ca si Ranger 2019. La fel ca si Jeep Wrangler, concurentul sau direct, Bronco va avea usi culisante. Va fi probabil alimentat de 4 cilindri, de o linie turbocompresoare de 23, litri, dezvoltand in jur de 300 de cai si va avea o transmisie automatica de 10 viteze.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.