Ce sa nu faci atunci cand inchiriezi o masina

Industria inchirierilor de masini este in continua crestere, in fiecare an. Existand atat de multe persoane care folosesc servicii de rent a car Bucuresti, ati crede ca procesul a devenit mai simplu si mai transparent, insa lucrurile nu stau chiar asa.

Inchirieri auto Bucuresti

Daca sunteti una dintre acele persoane care inchiriaza pentru pima data, va vom prezenta cateva lucruri pe care nu trebuie sa le faceti atunci cand inchiriati un autoturism.

Nu preplatiti pentru benzina. Desi s-ar putea sa va atraga acest lucru, mai ales daca va grabiti sa prindeti un zbor, nu folositi acest serviciu. Taxele sunt mult prea mari si veti fi taxati pe litru mai mult decat daca ati alimenta la o benzinarie obisnuita.

De asemenea, nu uitati ca dupa ce ati luat masina de la sediul de inchirieri sa gasiti o benzinarie in apropiere, unde sa puteti aliementa inainte de a preda vehiculul, la sfarsitul perioadei. Cel mai bun moment pentru a gasi o benzinarie este imediat dupa ce l-ati luat.

Daca deja aveti o asigurare auto, atunci nu mai aveti nevoie de una separata pentru masina inchiriata, deoarece sunteti acoperit de cea existenta. Daca totusi nu sunteti siguri de acest lucru, puteti verifica inainte cu compania dumneavoastra de asigurari. Totodata, unele carduri de credit acopera si ele asigurarea, insa doar daca il folositi ca sa platiti taxa zilnica. Si aici, va sfatuim sa verificati cu compania de creditare.

Daca v-ati rezervat masina telefonic sau online, atunci cand ajungeti sa o ridicati, intrebati-i pe cei de acolo daca nu puteti primi un upgrade. Acest lucru functioneaza aproape de fiecare data cand firma de inchirieri auto Bucuresti nu prea mai are masini la preturi mici pe stoc. In cele mai multe cazuri, agentul de birou dispune de o putere discretionara considerabila atunci cand stabileste costul de inchiriere si s-ar putea sa va ofere un autoturism mult mai bun, la un pret foarte mic.

Cand ridicati masina, nu uitati sa o inspectati alaturi de agent, atat pe exterior, cat si pe interior. Aceasta s-ar putea sa nu fi fost verificata dupa ultima predare, iar in cazul in care prezinta anumite daune, puteti fi invinuit dumneavoastra.

Daca va aflati intr-o vizita prin Bucuresti, si aveti nevoie de un mijloc de transport comod si la cele mai mici preturi, nu ezitati sa vizitati site-ul www.inchirieri-masini.ro.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.