Cele mai bune servicii auto, la preturi fara egal

Reparatiile tehnice ale masinilor pot costa destul de mult, motiv pentru care soferii aleg de cele mai multe ori sa apeleze la mecanici neautorizati care realizeaza o munca necalificata in service-uri de cartier, in speranta achitarii unor sume mai mici. Din pacate, acestia pot face mai mult rau decat bine, iar masina ajunge sa aiba si alte probleme intr-un timp foarte scurt.

Nord Auto – Service autorizat pentru reparatii facute cu cap!

Un service auto autorizat este locul unde o masina trebuie sa ajunga atunci cand intampina dificultati tehnice. Asa cum un om vrea sa aiba parte de cele mai bune servicii medicale, tot asa si autoturismul are dreptul sa fie reparat in conditii optime de catre profesionisti desavarsiti care lucreaza cu materiale de calitate si la standarde europene.

Potrivit www.nordauto.ro toate serviciile sunt adunate sub un singur acoperis. De la vopsitorie si pana la mecanica sau vulcanizare, orice problema are o rezolvare. Indiferent de gravitatea acesteia, mecanicii sunt pregatiti sa faca fata oricaror provocari. Niciodata nu a fost mai simplu de remediat micile defectiuni care apar inevitabil la masinile cu rulaj continuu.

Pentru cele mai bune reparatii auto Bucuresti, Nord Auto este locul ideal, fiind recomandat de catre toti clientii. Situat in zona de nord a capitalei, acesta pune la dispozitia soferilor cele mai performante aparate menite sa diagnosticheze problemele si sa le rezolve in cel mai scurt timp posibil, scurtand timpul de asteptare.

In plus, exista si tot felul de promotii care vin in sprijinul clientilor. Din dorinta de a satisface nevoile soferilor, atelierul a stabilit preturi fara egal pe piata din Bucuresti, iar acest lucru se vede in aprecierile, dar mai ales in multumirea celor care decid sa ii treaca pragul.

Exista chiar si o sectiune speciala dedicata intrebarilor unde soferii pot afla mai multe informatii despre problemele cu care se confrunta, dar mai ales pot intelege gravitatea situatiei. Moderatorii sunt mecanici profesionisti gata sa raspunda intrebarilor si sa ofere cele mai pertinente sfaturi in domeniu.

Se poate veni chiar si pentru o diagnoza pentru a se stabili daca masina circula sau nu in conditii de siguranta atat pentru sofer, cat si pentru ceilalti participanti la trafic. Acest serviciu este gratuit si dureaza aproximativ o ora, timp in care se fac toate evaluarile necesare.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.