Ce poti vizita in Sibiu in doua zile cu serviciile rent a car

Serviciile rent a car din Sibiu reprezinta oportunitatea ca turistii sa se bucure de o experienta unica intr-unul dintre cele mai frumoase orase din Romania! Masinile inchiriate ofera turistilor oportunitatea de a se deplasa rapid si confortabil in orice locatie din oras, chiar si in imprejurimi.

Multumita WLC Rent a Car, Sibiul beneficiaza astazi de o agentie de inchirieri auto la indemana tuturor soferilor! Accesand site-ul Sibiu-RentaCar.ro, turistii si locuitorii orasului au la dispozitie o flota auto variata pentru care pot face o rezervare in doar cateva minute.

Grupul WLC Auto si-a canalizat intreaga activitate pentru satisfacerea soferilor din Romania. Compania pune la dispozitie servicii diverse, de la service auto, la inchirieri masini, parcari si asistenta auto.

Top 4 atractii turistice din Sibiu de vizitat in doua zile multumita serviciilor rent a car!

  • Turnul Sfatului

Unul intre locurile de vizitat se afla intre cele doua piete ale orasului. Turnul Sfatului a fost si este un important punct turistic in oras. Constructia provoaca vizitatorii sa urce cele 141 de trepte pentru o priveliste uimitoare asupra Sibiului. De la penultimul etaj, acestia au acces la mecanismul ceasului.

  • Muzeul Brukenthal

Multumita donatiilor si achizitiilor, astazi Muzeul Brukenthal gazduieste sute de tablouri si alte obiecte de arta. Dintr-un palat al fostului Guvernator al Marelui Principat al Transilvaniei, Baronul Samuel Von Brukenthal, cladirea gazduieste unele dintre cele mai mari galerii de arta europeana din Romania. Muzeul dispune de 13 Sali pe care turistii le pot vizita.

Rent a car din aeroport Sibiu | Rent a car din Sibiu | Sibiu-RentaCar.ro

rent a car din aeroport Sibiu

  • Gradina Zoologica

Cu masini utilizate in sistem rent a car din aeroport Sibiu, turistii pot ajunge cu usurinta la Gradina Zoologica, prima din Romania. Gradina Zoologica ce se intinde pe 15 hectare dateaza inca din 1929 si se afla in padurea Dumbrava. Aici pot fi vizitate animale, precum: rasi, mistreti, cerbul carpatin, vulturi sau lupi. Gradina Zoologica gazduieste un total care depaseste 200 de animale si pasari ce fac parte din 52 de specii.

  • Podul Minciunilor

In trecerea prin cele doua piete din Sibiu, turistii nu trebuie sa rateze Podul Minciunilor. Este un adevarat simbol cunoscut de toti romanii, ce dateaza din anul 1859.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.