Ce trebuie sa stiti la ridicarea unei masini inchiriate

Daca ati inchiriati o masina intr-un aeroport, cel mai adesea, politica agentiei va include o suprataxa mare pentru ridicarea masinii de la aeroport, deci luati un taxi pana la hotelul sau in centrul orasului si cautati o agentie de inchiriat masini diferita.

Aflati daca respectiva companie de masini de inchiriat va poate prelua. Sunati si intrebati despre acest serviciu. Companiile locale de inchirieri auto pot actiona uneori astfel incat un reprezentant al serviciului clienti sa va preia prelua si sa va conduca la compania de inchirieri pentru a obtine masina.

Examinati contractul de inchiriere.

Asigurati-va ca toate informatiile sunt corecte si ca pretul pe care l-ati acceptat cand ati rezervat masina este reflectat in contract. Discutati orice nelamuriri cu agentul de relatii cu clientii.

Platiti pentru inchiriere. Daca nu ati platit online, vi se va solicita sa platiti atunci cand ajungeti la locatia de preluare, inainte de a pleca cu autoturismul inchiriat. De obicei, se recomanda sa platiti cu un card, atunci cand este posibil. Companiile cartilor de credit vor acoperi adesea o parte din asigurare, ceea ce face ca utilizarea unui card sa fie o optiune inteligenta. Societatile de inchiriere auto au politici diferite privind utilizarea cardurilor. Merita sa sunati la compania de inchiriere in prealabil pentru a intreba politica lor atunci cand vine vorba de carduri. Unele au nevoie de un card de credit si nu vor accepta carduri de debit. Altele va vor permite sa platiti la sfarsitul anului cu un card de debit, dar aveti nevoie de un card de credit pentru a inchiria masina. Unele va vor permite sa utilizati un card de debit numai daca aduceti masina de unde ati luat-o.

Verificati cu atentie masina inainte de a o prelua. Asigurati-va ca toate zgarieturile sau problemele sunt documentate, astfel incat sa nu fiti responsabil pentru asta atunci cand returnati masina. Asigurati-va ca geamurile functioneaza corect. Asigurati-va ca nu exista parti lipsa, lampi disfunctionale, scurgeri sau orice altceva care ar putea fi considerat dauna. Daca exista, inregistrati si faceti o fotografie sau o inregistrare video a acesteia.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.