Sunteti prea batran sa inchiriati o masina?

rent a car aeroport Otopeni

Rent a car aeroport Otopeni

In ziua de azi, din ce in ce mai multi turisti sunt persoane mai in varsta.
Datorita acestui lucru, industria turismului si-a diversificat ofertele, astfel incat sa le poata indeplini orice nevoie si cerinte si sa le faca sejurul cat mai placut. Cu toate acestea, exista cateva locuri in lume in care o varsta inaintata poate fi un dezavantaj. Un exemplu poate fi daca incercati sa inchiriati o masina.
Majoritatea tarilor care au restrictii de varsta pentru sofat se afla in Europa, Africa sau zona Sud Pacifica. Acest lucru se intampla insa din cauza companiilor de asigurari, care nu fac contracte daca soferul are mai mult de 70 sau 75 de ani.
Unele companii de inchirieri auto Bucuresti nu tin seama de aceste restrictii, insa pot cere un tarif mai mare pe fiecare zi pentru conducatorii seniori.
Daca nu doriti sa aveti surprize cand ajungeti la centrul de inchirieri, sfatul nostru este sa dati intotdeauna un telefon sau un e-mail inainte pentru a afla daca exista anumite restrictii. Daca o companie din oras are o limita de varsta, acest lucru nu inseamna ca toate au. Cu siguranta veti gasi pe cineva care este dispus sa va dea o masina, chiar daca este la un pret usor ridicat. Nu va speriati. Diferenta de tarif nu este extraordinar de mare, iar de multe ori nici nu o veti simti.
Unele companii mai ofera masinile la preturile standard daca veniti dumneavoastra cu asigurarea proprie care sa acopere aceste servicii. Luati in considerare si acest lucru atunci cand cautati.
La www.perocars.ro, rent a car aeroport Otopeni, nu discriminam pe nimeni. Cu toate acestea, va rugam sa ne contactati personal inainte de a face o rezervare pentru a va putea oferi cele mai bune servicii.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.