Avantaje inchirieri auto pentru vacante

Cine nu asteapta cu anticipatie si mare drag concediul? Cele cateva (sau, mai multe) zile in care mergi cu persoana draga si prietenii la munte sau la mare, pentru a te detasa de stresul rutinei sunt poate cea mai placuta parte a anului. Sa luam ca exemplu vacanta la mare; soarele incalzeste, apa este racoritoare iar terasele abia te asteapta. Sunt totusi 230km intre  Bucuresti si Mamaia, una dintre cele mai frecventate statiuni de pe litoralul romanesc. De ce sa petreci 5 ore infernale in tren cand poti contracta un serviciu de inchirieri auto in Bucuresti, avand astfel un mijloc de transport doar pentru tine?

Inchirieri auto in Bucuresti

Sunt sanse destul de mari ca masina personala sa fie insuficient de incapatoare pentru a purta bagajele tale, ale sotiei si, cand e cazul, ale copiilor. Purtarea acestora pe acoperisul masinii nu este recomandat. In schimb, prin servicii de tip rent a car Bucuresti, poti alege un vehicul care poate cara cu succes toate gentile cu haine. Mai mult decat atat, poti opta pentru o masina diesel, care produce un consum mai mic de combustibil la drum lung, comparativ cu o masina pe benzina.

Alte dotari, precum aerul conditionat sau pilotul automat, care pot lipsi de pe masina personala, pot fi regasite intr-un rental. Daca nu ai mai inchiriat pana acum o masina, nu te speria de zvonurile referitoare la pret. Ofertele sunt diverese, insa poti gasi masina optima pentru tine, care iti respecta si buzunarul.

Inchirieri-auto.ro pune la dispozitia clientilor sai o flota de peste 30 de autovehicule din toate segmentele si gamele de pret. Se ofera atat servicii de inchiere autovehicul, cat si de transfer aeroport sau masina cu sofer. In flota se afla atat autoturisme cat si microbuze de tip 8+1 locuri.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.