Sfaturi pentru tinerii soferi

Tinerii soferi sunt un deliciu pentru firmele de asigurari. Fiecare nou conducator auto inseamna un contract nou, deci aveti sanse sa gasiti RCA ieftin in multe locuri, dar mai ales la www.24rcaieftin.ro. Daca intrati pe site, aveti un calculator RCA cu care puteti determina exact costul unei viitoare asigurari.

RCA ieftin

Insa actele necesare pentru cicularea regulamentara pe drumurile publice nu sunt singura grija a tinerilor. Conform ultimelor rapoarte, accidentele de masina sunt cauza principala de moarte pentru cei intre 18 si 23 de ani. Acestea sunt provocate de impulsivitate, viteza foarte mare, consumul de bauturi alcoolice sau droguri la volan sau dorinta de a impresiona pe cineva. De aceea, la inceput, adolescentii trebuie sa asculte de o serie de reguli si sfaturi care le va usura experienta condusului si ii va ajuta pe viitor.

Cel mai bun sfat pe care il poate primi cineva este sa respecte cu strictete regulile si legile. Acestea nu sunt facute degeaba si respectarea lor va poate salva viata in multe cazuri. Conduceti prudent si evitati zilele urate in care drumul poate fi mai greoi.

Nu exagerati cu viteza. Limitele impuse de lege sunt perfecte pentru a sofa in deplina siguranta. Daca tineti piciorul prea mult pe pedala de acceleratie s-ar putea sa pierdeti controlul masinii.

Purtati mereu centura de siguranta si rugati-va toti pasagerii sa faca asta. Chiar salveaza vieti.

Nu va urcati niciodata la volan dupa ce ati consumat alcool, medicamente puternice sau droguri. Aceasta este regula de aur pe care trebuie sa o respecte orice persoana responsabila. Nu doar ca va puneti viata dumneavoastra in pericol, insa ii puneti in pericol si pe ceilalti participanti la trafic pe langa care treceti.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.