Firma de tractari poate transporta utilaje in cele mai bune conditii

In capitala circula un numar foarte mare de autoturisme, fiind declarat unul din cele mai aglomerate orase ale tarii din acest punct de vedere. Din aceasta cauza, exista un numar mare de solicitanti pentru serviciile de tractari masini in Bucuresti dar si pentru transport utilaje. Compania tractări.ro asigura promptitudine, seriozitate si respect in serviciile pe care le ofera si in atitudinea angajatilor.

Ce tip de utilaje se pot transporta pe platforma

Transportul utilajelor, fie ele agricole sau apartinand altor domenii precum constructii se va dovedi o adevarata provocare pentru reprezentantii companiei care le detin. Se transporta utilaje grele cu ajutorul unor platforme performante. In aceasta categorie intra motostivuitoarele, nacelele, pompele de beton si tractoarele. Se poate face o programare cu cateva zile inainte sau pur si simplu se poate suna pentru o interventie rapida la numarul de telefon afisat pe site.

Se asigura transport utilaje non-stop atat in capitala cat si in Ilfov si in imprejurimi indiferent de ora, de anotimp sau de zi. Toate utilajele sunt asigurate in limita a 25000 de Euro iar interventiile sunt rapide si prompte, in mai putin de jumatate de ora de la apel. Platformele sunt prezente in toate sectoarele capitalei si in Ilfov, echipamentele profesionale fiind dedicate transportului utilajelor de mare gabarit.

Preturile incep de la cativa zeci de lei si ajung la cateva sute de lei pe tona. Flota variata de auto-platforme este moderna, personalul este amabil si foarte bine pregatit, iar clientii sunt pe deplin satisfacuti si multumiti.

Pentru bunul mers al afacerii, pentru a transporta utilajele grele dintr-un punct in altul al capitalei, spre exemplu, de pe santier la sediul firmei sau intr-o alta destinatie, transportul de utilaje asigurat de o firma specializata in acest sens reprezinta varianta ideala pentru ca totul sa se desfasoare in depline conditii de siguranta. Pe langa transportul de utilaje grele, echipa tractări.ro  asigura si transportul masinilor pe platforma, servicii de tractari auto si chiar asistenta rutiera, la nevoie.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.