Sfaturi pentru atunci cand cumperi o masina SH

Dacă doriți să cumpărați o mașină de ocazie puteti opta pentru o masina la mana a doua deoarece aproape 40 de milioane de masini uzate isi schimba proprietarii in fiecare an. Cu atâtea opțiuni, găsirea unei mașini potrivite pentru nevoile voastre poate fi o provocare. Iata o intreaga listă de pași pe care trebuie sa ii parcurgeti, care cu siguranta va vor ajuta să găsiți și să cumpărați o mașină perfecta, chiar si second hand. Puteți găsi mașini bine echipate la persoanele fizice, vanzatori privati, dealeri de autoturisme si second hand.

  • Cat sunteti dispus sa cheltuiti pe masina second hand

O prima regulă in achizitionarea unei masini second hand: Dacă luați un împrumut pentru a vă plăti mașina, atunci rata lunara nu ar trebui să depășească 20% din salariu. Autovehiculele uzate vor avea nevoie din când în când de puțină atenție, reparatii si intretinere. In plus, există și alte costuri pentru soferii masinilor proaspat achizitionate, cum ar fi alimentarea cu combustibil și realizarea asigurarii.

  • Lista tinta a autoturismelor second hand

Nu este nici un secret faptul că Honda Accord și Toyota Camry fac parte din categoria mașinilor cu traditie. Dar, dacă doriți să economisiți bani, luați în considerare mai multe mărci de masini, nu numai cele mai cunoscute. Vă sugerăm să faceți o listă cu trei mașini care să vă satisfacă nevoile și să vă ajute sa va incadrati în buget.

  • Verificarea preturilor

Prețurile sunt determinate în mare parte de locul de unde cumpărăți masina. Ceea ce inseamna ca veti găsi autoturisme second-hand în parcuri auto, la persoane fizice private si pe site-uri web unde vânzătorii își prezinta autoturismele. Dintre toate variantele, autoturismele obtinute direct de la vanzator vor avea de obicei cel mai mic preț de vânzare. Pentru a vedea cat plătesc alte persoane pentru modelele alese, aveti modalitate rapidă de a vedea prețul mediu plătit pentru mașina din zona in care locuiti.

  • Verificarea raportului istoricului investitiilor

Cu excepția cazului în care cumpărați mașina de la un prieten apropiat sau un membru al familiei care poate garanta pentru calitatea sa, cereti un raport istoric al autovehiculului care va intereseaza. Acesta este un pas esențial de care trebuie sa va ocupati din timp. Dacă mașina pe care doriti sa o achizitionati nu are un istoric prea stralucit, cu cat aflati mai repede cu atât mai bine.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.