Cum sa iti scazi costurile la masina

ITP camioane sector 6

Inspectie tehnica periodica Bucuresti

In ziua de azi, sa deti o masina inseamna o gramada de cheltuieli – reparatii, benzina, intretinere si multe altele. Noi iti vom recomanda cateva solutii pentru a-ti reduce costurile pe termen lung, astfel incat vehiculul sa nu devina o povara pentru buget.

Pretul la benzina creste pe zi ce trece si din pacate, in acest domeniu nu prea avem ce face. Masina are nevoie de combustibil pentru a se misca. Singura solutie este sa invatati sa conduceti cat mai economic posibil, insa chiar si asa, castigurile vor fi modeste. Reducerea consumului de carburant tine doar de stilul de condus. De asemenea, fiti atenti si la lucruri marunte care influenteaza consmulul, precum presiunea cauciucurilor.

Asigurarea este si ea o povara obligatorie care trebuie platita an de an. In functie de varsta, incidente trecute sau alti factori, pretul acesteia difera. Inainte de a va face polita de asigurare, conspectati piata pentru a gasi cea mai buna oferta.

De asemenea, o data la doi ani fiecare masina trebuie sa isi faca inspectie tehnica periodica Bucuresti. Economisiti niste bani daca va faceti ITP ieftin Bucuresti la www.alfaitp.ro.

Chiar daca costurile reparatiilor unei masini vechi te pot panica, iti garantam ca acestea nu vor fi mai mari decat pretul unei masini noi. Asa ca daca autovehiculul tau inca isi face treaba, nu a sosit momentul sa il schimbi.

Daca totusi masina ta are nevoie de reparatii mult prea costisitoare sau nu mai functioneaza deloc, schimb-o cu una second hand. Poti gasi modele destul de noi si foarte bune la preturi mult mai decente decat daca le-ai lua de la reprezentanta.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.