Cum sa conduci pe zapada

anvelope second hand

Anvelope second hand

Sa conduci pe zapada poate fi foarte distractiv daca va asigurati de conditii bune. In cazul in care masina nu este pregatita pentru iarna, poate fi destul de periculos sa iesiti cu ea la drum.

Multe articole despre condusul pe zapada sugereaza ca cea mai buna metoda de a conduce in astfel de conditii este sa nu conduceti de loc, decat daca este necesar. Nu suntem de acord cu aceasta afirmatie. Un sofer experimentat trebuie sa stie sa manevreze masina in orice conditii de drum si de vreme.

Daca v-ati luat carnetul de curand, puteti sa exersati intr-o parcare goala, plina de zapada si gheata. Asa veti vedea cum se comporta masina, cat de bine franeaza si daca aluneca. Veti prinde incredere, iar aceasta este o calitate foarte importanta la volan.

In timp veti invata ca daca aveti anvelopele potrivite, experienta si atitudine potrivita, puteti transforma conditiile proaste de drum in bine.

Cele mai potrivite anvelope auto pentru sezonul rece sunt cele facute special pentru iarna. Gasiti o varietate de modele pe piata, ce provin de la diferiti producatori si au preturi variabile. Alegerea celor mai potrivite poate fi destul de grea, insa puteti cere oricand sfatul celor de la www.anvelopaieftina.ro. Daca bugetul dumneavoastra este destul de rastrans, puteti sa va luati chiar si anvelope second hand, foarte bine intretinute.

Inainte de venirea iernii nu uitati sa va verificati si franele. Acestea sunt vitale pentru a putea conduce in siguranta, astfel incat sa nu va puneti voata dumneavoastra si a altora in pericol.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.