Conduci inteligent?

Anvelopele de iarna – Cauciucurile de iarna, numite cauciucuri de zapada, sunt concepute sa ofere o   tractiune mai buna, o manevrare mai usoara a masinii si o franare mai buna pe zapada, pe gheata sau drumuri acoperite de noroi. In anotimpul rece, anvelopele de iarna constituie o investitie inteligenta si necesara.

Pentru a mentine siguranta, controlul si o buna tractiune a masinii, este recomandat  sa schimbati toate cele patru anvelope de vara cu cele de iarna – sa nu fie schimbate doar partial. Combinarea celor doua tipuri de anvelope la aceeasi masina, de cele mai multe ori fac ca axa din fata a masinii si cea din spate sa aibe o tractiune inegala si un control diferit. Acest lucru afecteaza destul de mult siguranta si capacitatea de manevrare a masinii, in special in situatiile de urgenta. Astfel, schimbarea completa a anvelopelor ajuta la cresterea increderii pentru o buna tractiune, siguranta si control.

Nu uitati sa faceti iar schimbul dintre anvelopele de vara cu cele de iarna atunci cand sezonul rece s-a terminat. Utilizandu-le pe cele din urma in sezonul cald, caldura le poate face sa se uzeze prematur. Conduceti inteligent si faceti fiecare lucru la timpul lui pentru a prelungi viata autoturismului dumneavoastra.

Pentru a nu va chinui sa gasiti anvelopele potrivite pentru masina dumneavoastra, site-ul cauciucauto.ro va pune la dispozitie o gama extrem de larga de produse,  potrivite pentru fiecare autovehicul in parte. In plus, pentru a nu duce grija stocarii anvelopelor schimbate, le puteti lasa in “hotelul” amenajat special pentru ele, pentru a va fi  mai usor atunci cand le schimbati intre ele.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.