Care sunt cele mai bune modele de masini monospace hibride in 2019?

Nimic nu se compara cu un model de masina hibrida monospace pentru a permite familiilor sa se deplaseze intr-un confort optim. Cum stii insa care este cel mai bun model de masina monospace hibrida pe care il poti alege in 2019? Vei afla in cele ce urmeaza.

Ce inseamna insa, mai intai o masina monospace hibrida?

Sunt in principiu, masini de familie. Au o structura uniforma- partile din fata, centrale si cele din spate nu sunt segmentate si folosesc doua tipuri de motoare- unul pe benzina si unul electric. Oricum, sunt cea mai buna alegere pentru a duce copiii la scoala, pentru a merge in vacanta, aceste masini spatioase, avand tot interesul de a afisa performante corecte fara a dauna insa mediului.

Kia Niro Hybrid. Disponibila inca din 2016, aceasta versiune hibrida a acestui Suv cu aluri de monospace hibrid, este bazata pe aceeasi platforma ca si Hyundai Ioniq.

Honda CR- V Hybrid. Disponibila pe piata din septembrie 2018, masina Honda CR- V Hybrid nu este un monospace in adevaratul sens al cuvantului, ci mai degraba un SUV. Dispune de o tripla motorizare si are deja mare succes in Europa. Motorul sau de 4 cilindri, pe benzina, cele doua blocuri electrice care « administreaza » rotile si motorul, dar si bateria sa Lithium-Ion sunt veritabile reusite.

Renault Kangoo Maxi Z.E. Lansata in anul 2011, aceasta masina este un ludospace cu 5 locuri, dispunand de un spatiu generos, unde te simti cel mai confortabil. Motorul sau electric poate ajunge pana la o putere de 60 ch si autonomia sa este in medie de 180 km.

Toyota Prius Plus. Datorita dimenisiunilor sale, masina Toyota Prius poate rivaliza cu Renault Grand Scenic, datorita lungimii, latimii si inaltimii, care au fost regandite. Are un tablou de bord futurist, un interior foarte futurist, iar ergonomia sa generala te va seduce si pe tine cu siguranta.

BMW Seria 225XE. Un monospace hibrid poate ajunge pana la 136 ch si este cel mai bune pentru a face economii de energie, datorita blocului sau motor electric. Iar senzatiile de pe sosea sunt impecabile.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.