Sfaturi pentru cei care vor sa inchirieze o masina

Aerul conditionat este acum mai mult sau mai putin raspandit in oferta companiilor de inchiriere, este probabil ca in majoritatea cazurilor sa nu mai este oferita ca optiune.

Retineti ca daca calatoriti in sezonul de iarna peste hotare, optiunea de anvelope pentru zapada poate fi taxata, utilizarea lor este obligatorie in aceasta tara (de exemplu, in cazul Germaniei, de exemplu).

Pot sa preiau un vehicul dintr-o agentie si sa-l returnez in alta?

Calatoriile singulare in aceeasi tara sunt posibile in majoritatea cazurilor (este totusi aproape imposibil sa se inchirieze o calatorie intre doua tari diferite). Aceasta este probabil optiunea pe care o alegeti daca doriti sa vedeti o multime de lucruri in vacanta. Aceasta optiune este platibila in marea majoritate a cazurilor si veti gasi suma sau metoda de calcul in conditiile de inchiriere atunci cand va inchiriati masina pe site-ul unei firme.

Bine de stiut: in unele tari, in special in sudul Europei, sunt posibile calatorii intr-o singura directie numai de la trei zile in sus, de inchiriere. In Statele Unite, legea a facut ca optiunea unica sa fie libera in unele state, cum ar fi California, de exemplu.

Poate o masina de inchiriat sa ma astepte in port sau la hotel?

DA pentru unele hoteluri, cel putin depinde de destinatii si de sezon. Acest lucru se intampla in special in Grecia, in insulele spaniole sau in Turcia. Aceasta optiune nu este gratuita si adesea destul de costisitoare. Costul sau depinde in general de numarul de kilometri dintre hotel si agentia fizica a chiriasului. De asemenea, aceasta poate insemna ca un autobuz sau un taxi va va duce de la hotel la agentia de inchiriere … Retineti ca acest lucru nu se refera niciodata la adrese private, cum ar fi casele secundare sau camerele de oaspeti, de exemplu.

Planificati sa aveti o masina de inchiriat in strainatate pentru o vacanta cu autoturismul si doriti sa va rezervati masina pe internet? Cum sa evitati surprizele neplacute? Daca internetul a inmultit ofertele potentiale, este acelasi lucru si pentru problemele si dezamagirile potentiale! De aceea exista sfaturi practice pentru a va inchiria masina ieftina in strainatate sau cel putin la cea mai buna valoare, in functie de nevoile dvs. in ceea ce priveste garantiile, optiunile si asigurarea.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.