Ce trebuie sa stii despre ITP?

Exista foarte multi soferi care merg la statia de ITP din Rahova, BetaITP si sunt foarte multumiti pentru simplul fapt ca primesc servicii de calitate la preturi accesibile. Ce presupune totusi acest ITP? Ei bine, un ITP presupune inspectia tehnica periodica a masinii. In cadrul acestei inspectii, personalul calificat de la Betaitp va supune masina la un examen, pentru a detecta eventualele probleme ce pot pune in pericol viata soferului. Soferii care sunt in cautarea unei statii de ITP pentru Autoturism GPL pot merge cu incredere la Betaitp. Pe site-ul unitatii autorizate BetaITP.ro clientii pot gasi toate informatiile dorite.

Statia de ITP Betaitp – servicii ieftine, rapide si de calitate

Motivul pentru care soferii aleg sa vina cu masinile la unitatea autorizata BetaITP este ca aici sunt oferite servicii ieftine, rapide si de calitate. Odata ajunsi aici, personalul calificat va incepe sa testeze atent masina, adica va verifica farurile, franele, motorul, directia, suspensiile si multe alte componente tehnice. Daca masina are probleme la una dintre componentele mentionate anterior, atunci aceasta nu va trece examenul ITP. De aceea este foarte important ca inainte sa ajunga cu masina la statia ITP, soferul sa verifice aceste aspecte. In acest fel, masina va trece cu siguranta examenul, fara nici un fel de problema.

Pe langa verificarea acestor componente tehnice, personalul de la Betaitp va analiza si nivelul de poluare si sistemul de noxe. De asemenea, se pune accentul atat pe aspectul exterior, cat si pe cel interior al masinii.

ITP din Rahova | ITP pentru Autoturism GPL | BetaITP.ro

ITP din Rahova

La cat timp se face inspectia tehnica?

Inspectia tehnica se face la o anumita perioada de timp. Depinde de cat de veche este masina si de tipul acesteia. Daca masina are varsta intre 4-10 ani, atunci soferul trebuie sa mearga la statia de ITP pentru inspectia tehnica la fiecare doi ani. In cazul in care masina are o varsta de peste 10 ani, atunci soferul trebuie sa se prezinte anual la statia de ITP.

Daca masina nu obtine un rezultat favorabil, atunci soferul nu va avea voie sa circule pe drumurile publice. Acesta va avea la dispozitie o luna pentru a duce masina la service si pentru a rezolva toate problemele masinii. Dupa ce acestea au fost remediate, masina poate fi dusa la centrul de inspectie.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.