Ce fac daca sunt implicat intr-un accident cu o masina inchiriata?

In cazul in care ai inchiriat o masina de la o companie de inchirieri Otopeni si ai fost implicat intr-un accident rutier, iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi:
In primul rand trebuie sa iei legatura cu agentul de la compania de inchirieri si sa ii aduci la cunostiinta faptul ca ai fost implicat intr-un accident rutier. Dupa ce ai facut acest lucru, in functie de gravitatea accidentului poti sa intocmesti o constatare amiabila (daca aveti acceptul companiei) cu celalalt participant la trafic sau te poti deplasa la sectia de Politie din raza zonei in care s-a petrecut accidentul pentru intocmirea procesului verbal de constatare.
In caz de accident usor, se solicita de catre compania de inchirieri urmatoarele documente:
– Autorizatia de reparatie
– Procesul verbal intocmit de catre Politie
– Copie de pe asigurarea RCA a partii vinovate implicate in accident
– Copie de pe permisul si/sau talonul celuilalt sofer implicat.
Clientul este obligat sa se prezinte la sectia de Politie pentru efectuarea demersurilor necesare si sa anunte compania in termen de maxim doua ore de la producerea accidentului.
Si cum accidentele minore sunt la tot pasul datorita aglometarii din oras, indiferent daca sunteti un sofer experimentat sau nu, trebuie sa luati in calcul si faptul ca acest lucru I se poate intampla oricui.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.