Care sunt instrumentele intalnite la service auto din Baneasa?

Echipamentele intalnite la service auto din Baneasa conteaza foarte mult in ceea ce priveste performanta mecanicilor in service. Daca lipsesc anumite instrumente importante, pe parcurs vor putea aparea posibile probleme. Este ideal ca service-ul sa fie dotat cu toate echipamentele necesare in asa fel incat orice problema sa poata fi rezolvata.

NordGarage.ro, un service auto autorizat dispune de echipamente de calitate, in asa fel incat instrumentele sa poate raspunda nevoilor tehnice ale oricarei masini. Unele dintre ele pot fi foarte scumpe, insa merita in totalitate achizitionarea lor.

Top 6 instrumente importante intalnite la service auto din Baneasa

  • Elevator

Una dintre cele mai bune achizitii presupune elevatorul. Acesta ajuta la schimbul de ulei, al rotilor, la reparatiile de directie sau cele legate de suspensie. Daca este vorba de o masina normala, atunci se recomanda optarea pentru un elevator care sa sustina 3.2 tone. In cazul in care este vorba de o dubita, atunci elevatorul trebuie sa poata sustine pana la 5 tone.

  • Trusa de scule

Trusa de scule presupune elementele cheie intalnite intr-un service, precum chei tubulare si fixe, clichet, surubelnite, chei dinamotrice si ciocan. Pe langa aceste instrumente de baza sunt necesare si trusele de montat sau demontat rulmenti alaturi de un set cu pistol pneumatic.

  • Echipamentul necesar reincarcarii instalatiei de aer conditionat

Acesta este necesar pentru sistemul de climatizare al masinii. Poate fi automat sau manual si are functia de spalare care ajuta la intretinerea instalatiei.

Service auto autorizat | Service auto din Baneasa | NordGarage.ro

service auto din Baneasa

  • Masina de echilibrat roti, de montat si de demontat

Pentru ca mecanicii sa poata schimba anvelopele si sa poata echilibra rotile este nevoie de acest instrument. In functie de masina si de dimensiunea rotilor sale, se poate opta pentru o masina simpla sau pentru una cu sisteme auxiliare de depresare.

  • Compresor

Compresorul este necesar pentru verificarea presiunii din roti. Reteaua de aer comprimat ajuta si la curatarea cilindrului motorului dar si la desfacerea prezoanelor.

  • Testere pentru motor

Dupa cum toti soferii stiu acest lucru, viata unei masini consta in motor. De aceea, pentru a se verifica starea motorului este nevoie de un tester, care de asemenea poate fi folosit si pentru testarea instalatiei electrice.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.