Piese auto la comanda pentru masina ta. Solicita oferta online AZ Piese Auto

Solicitarea unor piese auto la comanda se face simplu si rapid la AZ Piese Auto. In contextul actual, aceasta pare a fi cea mai buna modalitate de realizare a cumparaturilor, mai ales atunci cand clientul este in cautarea unei oferte online de piese auto.

Pentru a isi mentine calitatea peste ani, un autoturism trebuie intretinut corespunzator de catre proprietari. Acest lucru presupune, printre altele, verificarea periodica a starii pieselor masinii si schimbarea lor cand situatia o impune, cu altele noi.

Solicitarea online a unei oferte de piese auto la comanda pas cu pas

Consultantii magazinului specializat de piese auto de la Az-Piese-Auto.ro, sunt pregatiti sa ofere clientilor orice informatie legata de produsele compatibile cu autoturismul d-voastra. Este important ca cei care plaseaza comanda sa primeasca exact ceea ce au nevoie, fara a se confrunta ulterior cu efectuarea unui retur. De aceea, solicitarea unei oferte de la magazinul de piese auto originale din sector 1, Bucuresti, este cea mai buna optiune.

Solicitarea ofertei la AZ Piese Auto se poate face si completand un formular cu urmatoarele informatii:

 1. numele solicitantului;

 2. date de contact: e-mail si numar de telefon;

 3. tip caroserie – se va alege una dintre optiunile: berlina, break, cabrio, coupe, hatchback, van, SUV sau jeep;

 4. marca autoturismului;

 5. modelul de autoturism;

 6. anul fabricatiei autoturismului;

 7. tipul de motor al masinii;

 8. capacitatea cilindrica a masinii;

 9. puterea (CP sau CW);

 10. tipul de combustibil (benzina, motorina sau benzina + GPL);

 11. serie sasiu.

In urma completarii datelor de mai sus, urmeaza mentionarea pieselor solicitate in spatiul disponibil. Ultimul pas este acela de la scrie un mesaj consultantilor in spatiul destinat, daca este nevoie de alte mentiuni.

Intreg procesul de solicitare are loc simplu si eficient, clientul avand la dispozitie ulterior cea mai rentabila optiune de pe piata. In acest fel, nu este nevoit sa viziteze fiecare magazin de piese auto din capitala pentru a gasi cel mai bun pret, ci toate informatiile ii vor fi furnizate telefonic sau prin e-mail.

Piese auto la comanda | piese auto originale din sector 1 | Az-Piese-Auto.ro

Piese auto la comanda

Daca iti este mai usor, poti apela unul dintre numerele de telefon 0736 887 887 sau 031 433 49 13 si plasezi comanda telefonic.

Este bine de stiut ca piesele cumparate dispun de garantie si ca in cazul nefunctionarii corespunzatoare, este posibil un retur.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.