Intelegerea importantei izolarii caselor

Daca esti exact ca marea majoritate a populatiei, inseamna ca esti ingrijorat de costurile de incalzire si de racire ale casei. Si ai si un motiv bun pentru care sa fii ingrijorat, deoarece in urma unor studii efectuate s-a constatat faptul ca mai putin de jumatate, mai exact 44%, din energia folosita intr-o casa normala se duce catre sistemele de incalzire sau de racire ale acesteia. Totusi asta inseamna si vesti bune pentru ca putem reduce costurile la energie cu 10 si pana la 50% doar prin simpla izolare a casei.

Aerul tinde in mod natural sa se miste din zonele in care exista caldura in zonele in care nu exista caldura iar izolarea tocmai asta face restrictioneaza miscarea aerului din zonele calde in cele reci. Asa ca in perioadele reci izolarea previne frigul sa intre in case prin tavan sau prin pereti, si functioneaza in acelasi mod si in sezonul canicular, tinand aerul rece in casa si blocandu-l pe acesta sa se duca catre zonele in care este mult mai cald.

Izolarea ar tebui instalata in orice tip de bariera ar exista, fie ca este vorba despre pereti sau tavan, bariera care sta intre aerul rece si cel cald sau intre zonele neincalzite si cele incalzite. Asa ca intr-o casa cele mai importante zone care ar trebui izolate sunt tavanul, peretii si beciul daca acesta exista. Dar si garajul casei, daca exista unul, este un loc potrivit pentru a fi izolat deoarece si prin intermediul acestuia pot exista scurgeri de caldura.

Si cel mai important dupa o casa izolata este o casa cu incalzire centrala, iar Sab Sistem se ocupa cu vanzare, montaj centrale termice dar si service centrale termice, toate intr-un singur loc pentru a avea garantia unui client multumit.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.