Amenajari si decoratiuni pentru gradina casei tale

Gradina este perfecta mai ales atunci cand vrei sa dai o petrecere in aer liber si cu atat mai mult in timpul verii. Asa ca tine-ti gradina departe de intuneric cu mai multe optiuni de iluminare pe care le ai la indemana.

 

Lumanarile si tortele, fie ca esti adeptul eternelor lanterne sau a tortelor dramatice, lumanarile emit o lumina calda si difuza, cu o stralucire superba care depinde doar de o aprindere a unui chibrit. Lumanarile pot fi folosite aproape oriunde, dar tine si elementul siguranta in minte.

 

Atunci cand agati lumanarile in pomi, amplaseza-le in containere adanci, in asa fel incat caldura lumanarilor sa stea departe de crengile pomilor, si acestea sa fie amplasate mai jos fata de ramuri. In acest fel vei preveni scanteile si flacarile sa apara si sa provoace accidente. Manerele acestor containere in care vor fi amplasate lumanarile ar trebui sa fie destul de lungi pentru a nu se infierbanta de la caldura emanata de lumanari dar si pentru a tine la distanta caldura directa de copac si crengile acestuia. Iar cand vine vorba despre folosirea tortelor, nu este o idee buna sa fie utilizate atunci cand prin apropiere se afla si copii sau animale de companie.

 

Pastreaza tortele doar pentru petrecerile la care vor fi invitati doar adultii. Lumanarile si tortele nu ar trebui lasate niciodata afara si nesupravegheate, si inainte de a fi aduse inauntru asigura-te ca sunt stinse definitiv. Tortele se utilizeaza infingandu-le in pamant, si acestea au nevoie de un ulei special pentru a fi aprinse.

 

Dar pentru ca atmosfera si peisajul sa fie complete, orice gradina frumoasa are nevoie de amenajari si decoratiuni, ca cele ce pot fi gasite si pe Dale Pietra, amenajari gradina si gard piatra naturala, pentru a da un aspect rustic si primitor oricarei curti.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.