Cum sa-ti redecorezi dormitorul

Ai obosit sa vii acasa in fiecare zi, intr-un dormitor plictisitor, sau intr-unul in care acelasi stil dateaza de ani si ani de zile, si iti doresti sa dai acelei camere o noua infatisare si un suflu modern? Ei bine exista cateva sfaturi despre cum poti face asta si fara a cheltui o mica avere, sau cum poti folosi unele din lucrurile pe care deja le ai.

Inainte de a incepe procesul de redecorare , sunt cateva lucruri ce trebuie facute pentru a mai scuti din timp si din posibilele dureri de cap. Curata camera pe de-a intregul si in amanunt. Cand a fost ultima oara in care ai aspirat pe sub pat? Ai putea chiar lua in considerare si spalarea covorului. Urmeaza cativa pasi si vei avea in camera mai mult spatiu decat ti-ai fi putut imagina, si va arata mult mai bine intr-un timp foarte scurt.

Determina o tema pe care o vei urma in dormitor. Si posibilitatile pentru aceasta camera sunt aproape nemarginite si nesfarsite. Cateva idei pot include camere cu un aer foarte feminin, sau poate ceva mai sobru si mai masculin, poate ceva sport sau legat de muzica pentru cei ce iubesc aceste doua domenii, sau totodata poti imbina si potrivi mai multe teme intr-una singura, toate dupa propriile preferinte.

Decide-te asupra lucrurilor pe care le vei pastra si pe cele pe care le vei arunca. Se poate sa ai foarte multe piese sau obiecte extrem de folositoare si care vor da foarte bine in camera. Daca vrei sa scapi de ceva, asigura-te ca acel obiect chiar numai poate fi folosit nicaieri. Pentru a da un aer modern si nou, Decora Design, ofera decoratiuni interioare si perdele la comanda, care vor schimba instant fata oricarei case sau camere.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.