Alternative pentru un decor reusit

Tuturor ne place sa decoram. Fiecare dintre noi avem un stil propriu pe care ne place sa ni-l exprimam prin orice fel posibil, asa ca de ce nu am incerca sa decoram si exteriorul casei. Exista atat de multe lucruri si idei pe care le putem face pentru a imbunatati aspectul curtii si gradinii. Nimic nu starneste pasiunea intr-o persoana asa cum o face culoarea rosie. Este o culoare extrem de indrazneata in orice casa si aceasta poate starni emotie si pasiune chiar si atunci cand este folosita in decorarea curtii sau gradinii. 

Rosul te face sa te simti puternic si aventuros, plin de energie si indraznet. Daca rosul este folosit ca si culoare principala intr-o incapere, sau ca accent pe post de perne, draperii sau covoare, chiar si o mica cantitate din acesta culoare poate avea o insemnatate extrem de mare si de importanta atat pentru interior cat si pentru exterior. Cateodata niste pereti rosii sunt indeajuns, si sunt singura culoare de care este nevoie intr-o camera pentru a ne face sa ne simtim plini de viata. Sau catedoata tot ce este nevoie sunt niste perne aruncate la intamplare ici colo, pentru a crea un aer boem si atractiv pe orice terasa sau in orice curte. 

Nu te lasa coplesit de alegerea unei nuante de rosu, asigura-te ca cea pe care o folosesti se potriveste cel mai bine aerului traditional, rustic sau modern pe care vrei sa-l obtii in locul unde o folosesti. Iar pentru a crea un intreg, un tot complet, orice gradina si curte are nevoie de alei, in acest scop King Pavaj, comercializeaza pavaje si elemente placaj fatada, dar si multe alte obiecte de decor pentru gradini, pentru a avea la indemana tot ce este nevoie pentru un decor complet.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.