Secrete despre Cadillac Eldorado

ITP Militari

Cadillac Eldorado este unul dintre numele cele mai legendare din industria automobilelor americane. Elvis Presley a iubit aceasta masina, Martin Scorsese a folosit-o in multe dintre filmele sale si este extraordinar de frumoasa. Desi este o masina faimoasa, exista cateva aspecte mai putin cunoscute despre ea.

Eldorado a fost la un moment dat cel mai faimos vehicule de productie din lume. Eldorado Brougham din 1957 a fost o masina construita manual ce avea orice lux la care te puteai gandi la o masina la sfarsitul anilor 1950, inlcuisv aer conditionat, suspensie auto-nivelare, acoperis din otel inoxidabil si covoare din lana naturala. Acest model costa mai mult de 13.000 de dolari (ceea ce inseamna peste 110.000 de dolari in banii de astazi), fiind chiar mai scump decat un Rolls Royce din acele vremuri.

Avea cel mai mare motor V-8 de productie. Eldorado din 1970 avea un motor de aproape 8.2 litri si aproximativ 400 de cai putere.

A fost ultima masina decapotabila timp de 8 ani. Eldorado din 1976 a fost ultima decapotabila cam pana la modelul din 1984. La mijlocul anilor 70, federalii au considerat ca decapotabilele sunt periculoase in cazul in care masina se rastoarna, incercand sa le interzica. Cand colectionarii de masini au auzit de aceasta intentie, au incercat sa puna mana cat mai repede si pe cat mai multe Eldorado decapotabile.

La www.alfaitp.ro, va puteti face ITP Militari daca aveti o astfel de frumusete si legea inca mai permite sau daca nu, mai ofera servicii si de ITP autoutilitare Bucuresti.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.