De ce iubim masinile

Fuga la magazin pentru a cumpara alimentele necesare, drumul pana la restaurantul din colt pentru masa de pranz, asteptarea celor mici dupa amiaza cand ies de la scoala, antrenamentele de fotbal, petrecerile, si toate celelalte activitati pe care le facem chiar si mult dupa apusul soarelui, sunt mult mai usoare si mai simple daca avem la indemana ajutorul unei masini. Si de ce dupa toata nebunia cu reparatiile, aglomeratia din trafic, si toate costurile si cheltuielile de care o masina are nevoie, mai suntem inca innebuniti dupa masini???

Oamenii si masinile lor, sunt precum erau cowboy-ii si caii lor. Este ceva de care un om se poate atasa, pentru care poate pune suflet si sentimente. Masina te distinge de ceilalti oameni, dar si de celelalte masini. In ziua de astazi lumea pote strabate distante foarte mari de drum intr-un timp mult mai scurt, iar asta ii face sa fie mult mai independenti.

Aproape toata lumea isi doreste sa aiba o masina. Consumatorii din ziua de astazi au mult mai multe cunostinte despre domeniul tehnic, si este mult mai confuz pentru oameni sa aleaga atunci cand au atat de multe optiuni si variante.

Cu greu poti gasi o masina pe sosea care sa nu reziste macar 50000 de kilometri, este doar o chestiune de simpla ingrijire a masinii. In zilele de astazi masinile sunt construite sa parcurga 50000 de kilometrii fara sa aiba nici o schimbare de piese majore, iar garantiile care inainte erau acordate pentru 3000 de kilometri sau un an, acum sunt pentru 100000 de kilometri sau trei ani.

Asadar masinile au evoulat mult, iar Bavaria Cars, dealer BMW, le ofera clientilor sai pe cele mai bune, model nou BMW la pret accesibil, simplu, usor de achizitionat si extrem de convenabil.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.