Cum sa alegi camera foto adaptata nevoilor tale

Alegerea unui aparat foto obisnuia sa fie o sarcina simpla si usor de realizat, care era in principal dictata de suma de bani pe care o aveai disponibila. Acum aceeasi suma de bani iti poate cumpara anumite beneficii facand aceasta decizie mult mai complexa. Exista atat de multe optiuni si de aceea poate fi dificil sa-ti dai seama ce ti-ar trebui. Multe aparate sunt foarte bune, si nu pot fi recomandate toate optiunile disponibile, dar sunt cateva pe piata care ies in evidenta , luate dupa marime de la cele mai mici la cele mai mari.

Atunci cand iti doresti un aparat mic, Canon SD4000 IS este varianta cea mai buna. Cu nici un aparat de mici dimensiuni nu vei resui sa faci poze foarte performante, dar totusi reuseste sa se descurce destul de bine in conditiile date; acesta incape intr-un buzunar, chiar si in cel al unor blugi stramti.

Atunci cand vine vorba de DSLR alegerea generala este intre Canon si Nikon, si alegerea celui mai bun in functie de suma pe care o ai alocata acestei investitii. Mai exista si alti fabricanti de camere pe langa Canon si Nikon, dar acestea doua ofera cea mai mare selectie de lentile si este foarte greu sa dai gres atunci cand cumperi una dintre camerele lor. In general vei avea parte de ceva foarte bun si performant atunci cand alegi DSLR, si odata ce-ti cunosti bugetul, alegerea ta va fi mult mai usoara si conform criteriilor pe care ti le doresti. Pentru astfel de aparate performante ai nevoie de un magazin de incredere, asa cum este si Digiland, magazin online ce comercializeaza aparate foto si obiective foto de cea mai buna calitate si la preturi mici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.