Cine poate beneficia de un implant dentar?

Multe persoane, din cele ce au probleme cu dantura se intreaba daca ele pot apela la aceasta metoda, si la un implant dentar Bucuresti, pentru refacerea danturii lor, pentru a avea ocazia sa zambeasca din nou, si sa nu mai aiba probleme cu dantura ca in trecut. Astfel, daca faceti parte din randul acestor persoane si va intrebati daca dumneavoastra puteti apela la un implant dentar pentru refacerea danturii, atunci veti afla in randurile urmatoare. De obicei orice pacient este potrivit pentru aceste implanturi dentare, insa de cele mai multe ori cei tineri, care au probleme cu acesti dinti lipsa.

Fiecare clinica stomatologica are in acest sens principiile ei, pentru a informa pacientul despre implantul dentar pe care il solicita, perioada si costul tratamentului care va duce la inlocuirea dintilor pierduti. Insa, exista si cazuri in care unele persoane nu pot aplica pentru un implant dentar pentru refacerea danturii lor, iar aceste cauze pot fi legate de cavitatea bucala a fiecarui pacient in parte, in functie de cantitatea sau calitatea osului receptor, pozitia sinusului maxilar, sau starea organismului. De asemenea, nu pot avea parte de o astfel de intervientie nici pacientii care sufera de diabet, sau anumite afectiuni ale sangelui sau ale tesutului osos.
Oricum, daca veti ajunge la un dentist din Drumul Taberei – in Bucuresti, atunci se vor face radiografii, si alte analize de sange pentru a se vedea daca se poate apela la aceasta metoda si in cazul dumneavoastra in ceea ce priveste refacerea danturii, pentru a avea ocazia sa zambiti din nou, fara a mai fi nevoie sa strangeti din buze atunci cand veti face acest lucru.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.