Care sunt cele mai bune masini monospace compacte ale anului 2019?

O masina monospace compacta este cea care ofera mai mult spatiu, pe langa un confort inegalabil, indiferent de drum. In orice caz, ramane un model de masina preferat de foarte multe familii.

De ce sa alegi un model de masina monospace compact? In primul rand, pentru ca este un vehicul care ofera un spatiu vertical mai important, adica o inaltime a tavanului mai mare. In general, dispune de 3 scaune in spate, un lucru foarte practic, mai ales atunci cand ai o familie mai numeroasa.

Aceste masini au un volum al portbagajului remarcabil, permitand transportul de foarte multe lucruri, mai ales atunci cand mergi la cumparaturi sau mergi in vacanta.

Renault Scenic. Acest model, care a fost foarte multa vreme pe placul multor familii, a stiut cum sa evolueze de-a lungul timpului pentru a afisa un design contemporan si pentru a raspunde celor mai ridicate exigente estetice. Cu acest model de a patra generatie te vei bucura de un spatiu generos, de un confort fara pereche si de un portbagaj de 506 litri.

Citroen C4 Space Tourer. Aceasta masina de familie este foarte spatioasa si afiseaza cele mai moderne linii si curbe care nu au cum sa lase pe cineva indiferent. Portbagajul sau este mult mai mare decat al masinii prezentate mai sus – de 537 de litri. Are trei scaune in spate culisante si independente si un tablou de bord digital.

Volskwagen Golf Sportsvan. Pentru celebra marca germana, aceasta masina prezinta niste masuri interesante. Afiseaza un portbagaj de 500 de litri, dar care poate suporta pana la 590 de litri, mutand scaunele din spate. Curbele sale sunt sobre si moderne si la interiorul, tabloul de bord este echipat cu un touch screen si toate functiile fac experienta condusului sa devina foarte simpla si eficienta. O masina puternica, dinamica, dar si foarte confortabila.

Peugeot 5008. Un monospace compact, cu 7 locuri – totul este posibil cu marca Peugeot. Acest model este foarte robust si este foarte usor de condus, indiferent de drum.

Ford C- Max. Un vehicul familial cu un design exterior modern si cu un calandru particular si fidel marcii. Portbagajul este insa mai modest – de 432 de litri. Are un comportament foarte placut pe sosea, fiind foarte agila si avand cea mai buna tinuta.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.