Avantajele majore ale exercitilor aerobice

Exercitiile aerobice, sunt acea activitate fizica care se foloseste de majoritatea grupelor mari de muschi din corpul nostru dar ne pune la incercare si la treaba si inima si plamanii. Cuvantul aerobic, denota oxigen si produce energie. Mersul, alergatul si pedalatul sunt toate exercitii aerobice, iar avantajele pe care acest tip de exercitii le aduce sunt multe, dar printre cele mai importante ar putea fi amintite urmatoarele: exercitiile aerobice ajuta la intarirea celul mai important si vital organ al corpului omenesc si anume inima, iar un program regulat de exercitii aerobice imbunatateste sistemul de pompare al inimii. Si ca rezultat sangele este transportat prin corp mult mai eficient iar celule corpului vor fi mult mai oxigenate si hranite cu nutrienti vitali bunii functionari. Un flux sangvin eficient asigura o mai buna eliminare a toxinelor, si alte reziduuri produse in timpul variatelor procese metabolice si activitati ale corpului.

Numeroase boli care ameninta viata pot fi evitate sau prevenite prin executarea regulata a exercitiilor aerobice. Boli precum diabetul de tip doi, un nivel al colesterolului foarte mare, artitra, presiunea sangelui foarte mare si alte numeroase boli cardiovasculare pot fi efectiv prevenite cu ajutorul acestor exercitii aerobice. Alergarea sau chiar un mers mai alert poate de asemenea preveni osteoporoza. Si nu doar atat, aceste exercitii ajuta la sustinerea si intarirea sistemului imunitar.

Blocarea arterelor este de cele mai multe ori provocata de cantitatea mare de grasimi si de colesterol, care rezulta in severe boli si imbolnaviri cardiovasculare si chiar atac de cord pe termen lung. Pentru a preveni toate aceste boli, sala de fitness Propser, ofera cursuri gimnastica Prosper si antrenament Kangoo Jumps sector 5, pentru a avea siguranta unei vieti sanatoase si lipsite de boli si griji.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.