5 motive pentru a nu gasi scuze siluetei tale

Abonament fitness Sector 3

Daca ti se intampla sa spui frecvent “de data asta nu voi mai renunta”, inseamna ca esti una dintre un procent de peste 50% dintre cele carora le este greu sa faca din planul de exercitii fizice Prosper Fitness – un stil de viata continuu.

        Pentru a reusi sa iti mentii antrenamentul zilnic pentru tot restul vietii, atunci trebuie sa iei in considerare urmatoarele sfaturi utile oricarei ambitii:

1. Construieste un plan potrivit pentru tine, pe masura conditiei tale fizice actuale. Pastreaza o dificultate medie si constanta. Aceasta iti va aduce reducerea numarului de kilograme pe cantar si va favoriza arderea caloriilor pentru acelea dintre voi care aveti un metabolism lent. Scopul tau pentru inceput trebuie sa fie pierdea a circa 3-4 kilograme pe luna. O ambitie mai mare decat aceasta este nerealista si te duce la extenuare si renuntare.

2. Cand iti incepi programul de fitness, fie ca esti la tine acasa, ori la sala, trebuie sa te asiguri ca nu vei fi intrerupta. Opreste soneria telefonului si nu lasa altceva sa te distraga pana nu iti duci la bun sfarsit rutina programata.

3. Asigura-te ca ai destul “combustibil” pentru a putea beneficia de energia necesara pe parcursul programului de activitate fizica. Mananca o salata usoara, fara paine, inainte de a te apuca de exercitii, ori un fresh de banane. Aceasta strategie te ajuta sa nu dai fuga in frigider la incheierea activitatii fizice programate.

4. Iti poti creste motivatia pentru a schimba stilul de viata defectuos intr-unul sanatos alegandu-ti prietenii pe masura. Inconjoara-te de oameni cu atitudine pozitiva care te incurajeaza sa iti continui programul propus, si chiar oameni care au o rutina asemanatoare. Incercati sa practicat impreuna orice fel de activitate sportiva.

5. Fa-ti un abonament la orice tip de antrenament de fitness Calea Rahovei. Este una dintre salile de fitness unde vei gasi oameni dedicati ce te vor ajuta sa iti construiesti programul potrivit pentru a scapa de straturile de grasime si a-ti redefini masa musculara.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.