Proprietatile uimitoare ale masajului erotic

Babylon masaj

Arta masajului erotic este cea mai frecventa terapie prin masaj si este recomandata pentru beneficiile ce se resimt imediat dupa sedinta, si anume – cresterea libidoului. Caracterizat prin miscari efectuate cu presiune usoara, acest tip de masaj relaxeaza muschii incordati, imbunatateste flexibilitatea acestora si amelioreaza o circulatie sanguina defectuoasa.

        Acest tip de masaj este aplicat pe intreg corpul, pornind de la gat, pana la varful degetelor. Se incepe prin relaxarea corpului prin oferirea de senzatii abia perceptibile, precum cele de pene, blana sau varfurile degetelor. Se acopera corpul cu un ulei cald cu efect afrodisiac si se continua cu miscari blande, pana la lovituri domoale, incepand cu membrele si indreptate catre piept si inima, pentru a favoriza circulatia sangelui.

        Alte beneficii de mentionat includ eliminarea toxinelor din muschi si din tesutul nervos. Prin tehnici de frecare si presare ritmata si circulara, acest proces de masaj amelioreaza crampele musculare instalate de-a lungul timpului si eliberarea tensiunii acumulate local. Scopul general al masajului terapeutic este crearea armoniei si restabilirea unei conexiuni intre trup si psihic. Alte cateva avantaje sunt: trezirea simturilor si vindecarea intregului corp, ofera o experienta placuta si creativa, sporeste dezinhibitia, creaza o conexiune intre fizic si minte, ofera idei noi, bune de pus in practica cu persoana iubita. Asadar, nu ai motive sa refuzi o astfel de experienta, intrucat a iti pretui corpul inseamna a ii oferi placere, indiferent de cat de tensionat sau ocupat esti.

        Asa ca daca vrei sa experimentezi care sunt proprietatile favorizate de masajul erotic, poti contacta Babylon masaj, salonul de masaj erotic Bucuresti, pentru a face o rezervare la numarul de telefon 0731.734.512 si a te convinge!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.