Avantajele bumbacului

In lume bumbacul este folosit mai mult decat orice alta fibra naturala si este in principal cultivat si crescut pentru a fabrica din el obiecte de imbracaminte, lenjerii de pat, prosoape, si multe altele. Alte parti ale plantei de bumbac sunt puse deoparte si sunt folosite in producerea de mancaruri, plasticuri si in produsele din hartie. Deoarece bumbacul este un produs natural si din cazua modului in care este fabricat si transformat in haine si multe altele, are foarte multe avantaje, cum ar fi abilitatea sa crescuta de a controla umezeala, de a izola, de a produce confort si este de asemenea si hipoalergenic , rezistent la apa si in general un material foarte durabil.

Materialul realizat din bumbac este unul respirabil si nu lasa umiditatea sa stea pe langa corp, acesta absorbind-o si inlaturand umezeala de pe corp, precum un prosop. Bumbacul iti permite sa ramai relaxat si confortabil, impiedicand crearea barierei de umiditate care se formeaza intre corp si haine.

Imbracamintea si lenjeria din bumbac protejeaza impotriva caldurii excesive din timpul verii si a frigului din timpul iernii prin oferirea de izolare termica si asta deoarece materialul din bumbac captureaza aerul dintre fibrele materialului. Fibrele de bumbac din haine tin materialul departe de piele, lasand mult mai mult aer sa intre intre piele si material care ajuta foarte mult cu izolarea si confortul.

Materialul din bumbac foarte rar spre deloc cauzeaza reactii alergice tocmai de aceea este de foarte multe ori recomandat pentru persoanele care sufera de diverse alergii, acesta neiritand pielea si lasand-o sa respire. Lenjerii 3D Pucioasa, este magazinul online in care pot fi gasite lenjerii de pat bumbac sau chiar si lenjerii de pat 3D satin, pentru satisfacerea tuturor dorintelor clientilor.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.